Vil du ha en nettside som selger?

Vi i WebHeim utvikler nettsider som selger. Vi har lang erfaring med webutvikling, og med en samtale med nye kunder analyserer vi hvilken nettside de trenger, og hva som passer de best. Nettsidene vi lager er 100% skreddersydd bedriften vi jobber med.

Vi gir din bedrift et nettside-forslag

Vi liker å ha fornøyde kunder, derfor gir vi alltid et forslag og har god dialog med kunden. Trenger din bedrift ny nettside? Ta kontakt med oss så viser vi deg et eksempel av hvordan din nye nettside ville sett ut!

Søkemotoroptimalisering Nettsider Norge WebHeim Favicon Logo

Hvorfor velge webutviklerne i WebHeim?

Å lage en nettside er mye mer enn bare flott design. Flott design er en stor del, men det er så mye mer bak fasaden. Vi i WebHeim gir nettsidene god struktur, design, innhold og optimaliserer alt slik at Google skal like siden. Dette gir et stort boost til siden, og gir muligheter for å ranke på Google sin søkeside.

Spør deg selv, har du noen gang vært inne på en side du ikke skjønner bæret av? Vel, det har ihvertfall vi!

 

Google elsker gode nettsider!

Som vi sier her, Google vil at du skal gjøre nettsiden skikkelig, og med bra innhold og struktur. Dette for å få mulighet for organisk trafikk gjennom Google. Hvem vil vel ikke ha salg gjennom «gratis trafikk»?

Den organiske trafikken jeg snakker om er ikke fra sosiale medier, men fra Google og andre søkemotorer. Det jeg snakker om er søkemotoroptimalisering, eller forkortet SEO.

Google Logo

    Fortell oss hva din bedrift trenger!