Kampanje: Nå 10.000kr, før 29000kr

Som du kanskje har lagt merke til nå, er internett en integrert del av livene våre. Så mye at nettverdenen har blitt den viktigste ressursen for forbrukere til å engasjere seg med selskaper.

Det er da ingen overraskelse at det du gjør med nettstedet ditt kan ha stor betydning for nettsalget og -inntektene til bedriften.

Trenger din bedrift profesjonelt hjem på nett? Da er du kommet til rett sted. Vi i WebHeim bygger skreddersydde nettsider med SEO basert på din bedrift sine behov.

Hvor mye øker en nettside salget til en bedrift?

Den moderne forbrukeren kan generere alt mellom 20-500 forskjellige berøringspunkter før de foretar et kjøp (avhengig av type produkt).

Og det har vært en kraftig økning i disse kjøpene også. Amerikansk e-handel nådde nye høyder i 2020 med 21,3 prosent, opp fra 14,3 prosent i 2018.

Så når vi tenker på spørsmålet: «hvor mye øker en nettside salget til en bedrift?», antyder tallene ovenfor at nettsider bare vil bli viktigere for bedrifter i fremtiden.

Nettsider gir nye salgsmuligheter

Å ha en nettside har blitt et «must», takket være kravene til den moderne forbrukeren. Uten en nettside er det veldig vanskelig å bygge opp tilliten du trenger for å være en vellykket bedrift.

Men det betyr ikke at nettstedet ditt bare er der for å vise. Det kan faktisk gi deg mye verdi – selv utover de mer utprøvde salgsteknikkene som cold calling, utgående markedsføring og så videre.

Faktisk er en nettside en av de mest effektive måtene å øke salget på. For å forstå hvorfor det er, tenk på at du kan:

På slutten av dagen tilbyr et nettsted deg effektivt en annen salgskanal som alltid er på, som øker mulighetene dine til å generere inntekter og potensielle kunder. Det enkle faktum at du har laget et nettsted er imidlertid ingen garanti for suksess.

SEO ER VIKTIG!

SEO – Søkemotoroptimalisering

En av de største hensynene man må ta når det kommer til en nettside er SEO (søkemotoroptimalisering). Søkemotorer rangerer nettsteder basert på relevans og andre kriterier. Det er grunnen til at resultatene som returneres, gjenspeiler det du leter etter når du skriver inn søkeord i Google (eller hvilken som helst søkemotor du velger).

Så tenk på SEO som en måte å skilte tjenestene dine på, hva det er du gjør eller selger. Dette kan blant annet gjøres gjennom bruk av nøkkelord, lenker og innhold. Gjennom nøye og strategisk SEO av nettstedet ditt kan du forbedre sjansene dine for å få inn potensielle kunder og øke salget.

Riktig bruk av SEO er avgjørende hvis du ønsker å etablere nettstedet ditt og øke trafikken på nettet.

Det er to komponentdeler til SEO:

SEO er spesielt viktig fordi, i motsetning til annonser – som utgjør en betydelig andel av søkeresultatene – koster organisk trafikk det samme enten du har ti eller ti millioner besøkende.

Det er vel verdt å få hjelp av en SEO-profesjonell, slik at du ikke går glipp av relevant trafikk.

Ikke glem webdesign

Et nettsted som engasjerer besøkende med flott design er en enorm ressurs. Ikke minst fordi besøkende bruker nettstedet ditt som et barometer på om du er pålitelig – faktisk kommer hele 75 prosent av meningene om nettstedets troverdighet fra webdesign.

Så hvis nettstedet ditt er utdatert eller klønete, vil besøkende ikke stole på deg og vil ganske enkelt sprette. Og de kommer til å ende opp på en konkurrents side i stedet.

Flott webdesign, derimot, holder besøkende engasjert. I det minste i dette tilfellet betyr utseendet virkelig – 38 prosent av folk slutter å engasjere seg med et nettsted hvis det er uattraktivt. Og ikke bare trekker gode bilder besøkende inn, men et nøye designet nettsted er funksjonelt og enklere å bruke også. Så å fornye nettstedet ditt til å se rent og moderne ut har kraften til å virkelig forbedre troverdigheten din, tiltrekke flere besøkende og øke nettsalget.

Så hvor mye øker faktisk en nettside salget til en bedrift?

Som vi har sett, er nettsteder veldig nødvendige for en moderne virksomhet, og kan til og med øke salg og inntekter. Men akkurat hvor mye?

Vel, svaret er: så mye du vil! Og det er fordi alt kommer ned til innsatsen og taktikken du bruker for nettstedet ditt.

NB: TILBUDET VARER KUN UT 2021

Med en nettside fra oss vil din bedrift få et moderne, responsivt og universal utformet hjem på nett. Vi i WebHeim har over 5 års erfaring med nettside-utvikling, og har mange fornøyde kunder.

Hva er inkludert i pakken?

I pakken er det inkludert en nettside med opptil 5 undersider og en landingsside som speiler bedriften. Dette er ting som f. eks: Tjenester, Blogg, Kontakt oss, portefølje også videre.

Nettsiden blir skreddersydd din bedrift, og inkluderer en bloggside med 2 bloggposter for SEO. I pakken er det også inkludert en SEO-plan. Designet av nettsiden er moderne, universalt utformet, og ikke minst responsivt design. Dette er slik at alle enheter kan bruke nettstedet uten å synes at det er ubehagelig. Nettstedene vi lager har høyt fokus på salg, og informasjon mot kunden.

Kontakt oss for å fortelle hvordan du vil at din bedrift skal se ut på nett!