Ny nettside?

Ta neste steget med din bedrift!

Les om hvordan en nettside fra oss i WebHeim kan hjelpe din bedrift med å nå ut til flere.


Les mer

Hvorfor er det viktig for min bedrift å ha en nettside?

I dag skjer det meste av markedsføringen digitalt. Det er derfor viktig med en digital profil som speiler bedriften på riktig måte. En nettside gir utrolig mange nye vekstmuligheter, og er kanskje det digitale viktigste verktøyet for å få seg flere kunder.

left_image.png
Salgsmuligheter for din bedrift

Nye salgsmuligheter for din bedrift!

Et nettsted kan koble deg til alle som har internettilgang, over hele landet og utover.

Tradisjonelle metoder for salg og support er begrenset av åpningstidene. Med en nettside kan du imidlertid gi tilgang til kundene dine døgnet rundt. Selg varer eller tjenester når som helst!

Hvor kan potensielle kunder gå for å finne ut mer om bedriften din? Et nettsted er det ideelle kontaktpunktet.

Å ha et nettsted hjelper deg ikke bare med å øke nettsalget, det skaper også mer salg offline. Faktisk utgjør undersøkelser på nettet og kjøp offline (og omvendt) over 80 prosent av salget for de fleste produktene.


Kontakt oss

Hva vi gjør

Ikke vær redd for forandring som fryder!Webutvikling

Vi lager nettsider og andre løsninger som gir gode brukeropplevelser. Automatisert kundeservice, og god sidestruktur er noe vi har fokus på.
Organisk & betalt markedsføring

Vi vokser sammen med våre kunder. Vi har stålfokus på at din bedrifts nye nettside skal ranke på Google, og hente inn kunder i nærområdet. Sammen med betalt trafikk blir din bedrift bra etablert på nett.
Vedlikehold & Drift

Vi sørger for at ditt nettsted oppfører seg slik det skal. Sikkerhet og ytelse er viktig for oss. Vi gir din bedrift muligheten til å se hvor mye nettstedstrafikk dere får hver måned!

Få kunder via søkemotoren

Å ha en nettside skaper tillit hos kunden, og viser at bedriften er en profesjonell aktør. Hvordan kunden skal finne seg frem til ditt nye nettsted er noe man også må ha i tankene.

Vi gjør at nettstedet ditt dukker opp i søk på Google, og kan hjelpe din bedrift å «ranke» på søket av din bransje og lokasjon. F. eks «Tømrer Bergen».

Søkemotoroptimalisering

Ta kontakt med oss!


http://www.webheim.no/wp-content/uploads/2021/11/WebHeim_2.mp4