SEO FOR BEDRIFTER

SEO for bedrifter er veldig viktig for at en bedrift skal lykkes. Vi i WebHeim har gjort litt research og vi har funnet ut at Google sto for litt over 70% av all global trafikk fra søkemotor, etterfulgt av Baidu med 13%, Bing med 12 % og Yahoo med 2%. Dette viser at SEO virkelig er verdt å bruke tid og penger på.

For å ranke høyt på Google sin søkemotor i dette tiåret krever det mye dedikasjon. Tall fra Google viser at en side på toppen av Google sin søkemotor gjennomsnittlig har 2312 ord på sin resultatside. SEO for bedrifter har aldri vært like nyttig som det er nå.

Bærekraftig bedrift

Når man bygger en bedrift på nett er det viktig at bedriften er bærekraftig. Men hva er egentlig en bærekraftig bedrift? En bærekraftig bedrift er enkelt forklart en bedrift som selv uten penger til betalte annonser klarer å overleve. Hvordan får man dette til spør du kanskje, vel, dette kan løses med bruk av organisk trafikk fra sosiale medier, blogging og søkemotorene.

Hva skjer med din bedrift dersom trafikken til ditt nettsted kun kommer fra betalte annonser? Vel, da vil du oppleve sterke svingninger i økonomien til bedriften. Dette er ikke bærekraftig, og burde fikses.

91% av alle sider får aldri organisk trafikk fra Google

Når 91% av alle nettsider aldri opplever organisk trafikk fra Google er det noen som gjør et par feil, og det er ikke Google. Vi i WebHeim lever av å levere, og vil derfor forklare dere hvorfor disse 91% ikke får organisk trafikk gjennom Google. De mangler «backlinks». En «backlink» er en slags tilbakekobling for en gitt webressurs. Det er en kobling fra et annet nettsted til den nettressursen. En nettressurs kan være et nettsted, en webside eller en katalog. En tilbakekobling kan sammenlignes med en referanse på en CV, det styrker tilliten til arbeidsgiver (i denne sammenheng, Google).

Når vi tenker på SEO og markedsføring, må vi huske at målet er å etablere bedriften din eller merkevaren din som den viktigste læreren for hva du gjør i ditt område, eller generelt det beste valget for en potensiell kunde.

Så på den måten, når den ideelle kjøperen din har et spørsmål, er du den som har det grundige, ærlige svaret.

Selvfølgelig fungerer dette bare hvis du er i stand til å lage innhold som blir funnet på nettet. Hvis du ikke blir funnet på nettet, har du ikke sjansen til å komme foran folk som ikke allerede kjenner deg.

SEO for bedrifter, Bærekraftig bedrift
SEO for bedrifer

5 nyttige fakta om SEO for bedrifter

(Tall fra impactplus)

  1. 55,24 % av alle websider har ikke en eneste tilbakekobling.
  2. Innen 2025 vil nesten 73 % av internettbrukerne få tilgang til internett utelukkende via mobile enheter.
  3. Mer enn 1,3 millioner bedrifter, nettsteds-utgivere og ideelle organisasjoner over hele landet hadde en fordel av å bruke Googles annonseringsløsninger.
  4. 61 % av markedsførerne sier at forbedring av SEO og økende organisk tilstedeværelse er deres høyeste prioritet for inngående markedsføring.
  5. 57 % av markedsførerne sier at innholds-utvikling på nettsiden var den mest effektive SEO-taktikken.

Ta en kort test av ditt nettsted

Har du lyst å ta en kort analyse av en av de viktigste segmentene av SEO-ranking? Linken nedenfor er en «broken-link-checker» og ser om du har døde lenker på ditt nettsted. Grunnen til at dette er en viktig faktor er at Google favoriserer nettsteder som oppleves trygt, og som har en god nettsideoppbygging.

Lenke til lenke-sjekkeren:

https://www.deadlinkchecker.com/

Har du lyst å lære mer om SEO eller implementere det på ditt nettsted?

Etter å ha lest denne artikkelen kjenner du kanskje at du har lyst å få mest mulig ut av organisk trafikk for din hjemmeside. Det slår aldri feil å kunne skalere litt kun via organisk trafikk. SEO er en kul måte å få kunder fra hele verden, eller kun lokalt om det er målet. Uansett om du velger å prøve selv, eller vil ha hjelp av profesjonelle i WebHeim, så er det veldig bra at du setter som mål at din bedrift skal ranke på Google. Det er et steg i riktig retning.

Kontakt oss for en uforpliktende prat om din bedrift nettside og SEO-reise.